Dagens kamp mot Nardo 2 ende med 2-0 tap, men det var stor framgang fra onsdagens bedrøvelig forestilling mot Charlottenlund. Første omgang endte målløs, men begge lag hadde et par store sjanser som burde ha vært omsatt til mål.

Andre omgang var ti minutter gammel da hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter en corner. Røros reiste seg og var med i kampen etter scoringen. Men på overtid kom spikeren i kista da Nardo 2 fastsatte sluttresultatet til 2-0. Før dette hadde Plassryssen hatt fire-fem store målsjanser, men ballen ville ikke i mål.

Røros ligger nå på 9 plass på tabellen og starter høstsesongen med to hjemmekamper. Med seier i dem er de igjen med i øvre del av tabellen, så jevnt er det. Da er det bare å trene godt i sommer - så kommer nok poengene i høst.