I fjorårets serie strevde Brekken sitt damelag med å omsette sine store sjanser i mål. På sine tre siste kamper i år har de banket inn hele 15 mål og til sammen 21 hittil. Nå tar de en velfortjent sommerferie etter å ha vunnet lørdagens kamp overbevisende 4-1 over Tiller 2.

De røde fra Brekken ledet 1-0 ved pause etter en scoring av Oline Kurås etter 29 minutters spill. Før det hadde veteran- keeper Tove Iren Gløtheim Ryttervoll reddet et straffespark i det 9 minutt.

Hjemmelaget avgjorde kampen i løpet av et minutt etter pause. Først satte Eli Tellebon inn 2-0 etter 57 minutter og minuttet senere økte unge Kine Engesvoll til 3-0.

Gjestene reduserte til 3-1 i det 81 minutt. Men hjemmelaget ville score det siste målet før de tok sommerferie og det var det Oline Kurås som fikk æren av. Hun fastsatte sluttresultatet til imponerende 4-1 i nordvesten. Dermed tar jentene fra Brekken ferie med 15 poeng og 7 plass på tabellen. De kan også få en knallstart på høstsesongen - for de åpner høstkampene med to hjemme kamper.