Det var Lise Skar Kjevik (41) fra Orkland som omkom i trafikkulykken på fylkesvei 65 i Orkland mandag ettermiddag.

- Hun etterlater seg tre barn. Navnet frigis i samråd med pårørende, sier etterforskningsleder Randi Fagerholt til Adresseavisen.

Det er besluttet obduksjon av avdøde.

LES OGSÅ:Samler inn penger til de tre barna som mistet moren sin: - Lise hadde hjerte for de rundt seg

Førerkort beslaglagt

Tre kjøretøy, to personbiler og et vogntog var involvert i ulykken. I alt tre personer var involvert i ulykken.

Veien ble som følge av hendelsen stengt i lengre tid, mens personer fra Statens vegvesens ulykkesgruppe og krimteknikere fra politiet jobbet på stedet.

Operasjonsleder Christopher White ved Trøndelag politidistrikt, sier til Adresseavisen at de har dannet seg et bilde av ulykken.

– Sånn som det fremstår nå er det to personbiler som har frontkollidert. Så har den ene bilen truffet en trailer. Det er usikkert hvordan dette har skjedd, sa White til avisen mandag kveld.

I den andre personbilen som var involvert i ulykken, var det en mann i 70-årene. Mannen har fått førerkortet beslaglagt etter ulykken.

– Han ble sendt til sjekk hos legevakta på Orkanger. Han er ikke alvorlig skadd, men preget av hendelsen. Det er tatt et foreløpig avhør av ham. Førerkortet er beslaglagt. Det er mye som tyder på at han kom over i feil kjørefelt, sier etterforskningsleder Fagerholt til avisen.