10 og 11. august ble det avholdt to dager med aktiviteter. Med aktivitetsutstyr fra BUA Selbu og et samarbeid med My Adventure, så det ut til at de tjue ungdommene som var til stede trivdes svært godt i sommersola.

BUA Selbu stilte med liggeunderlag, soveposer og hengekøye som virkelig er i vinden for tiden. Det var hengt opp hengekøyer i alle trær rundt på området hvor de befant seg og i det gavmilde hjørnet sto BUA Selbu også klar med goodiebags som de delte ut til de tjue ungdommene som deltok på aktivitetsdagene.

BUA Selbu i samarbeid med My Adventure

Mens hengekøyecampen befant seg på Årsøya, var ungdommene på dagtid ved Garbergselva hvor My Adventure i regi av Terje Aas Sæterhaug holdt kajakkurs, hvor det ble lagt fokus på kameratredning og etter bestått kurs ble våtkortet utdelt.

Terje Aas Sæterhaug fra et tidligere kajakkurs. Foto: Ola Bjerken/Nea Radio

Støtte fra Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen gikk ut i tidligere i år med et ønske om støtte forskjellige aktiviteter til barn og ungdom i sommer på grunn av koronasituasjonen. BUA Selbu var derfor tidlig ute med å søke støtte og med planen om aktivitetsdager med hengekøyecamp og kajakkurs så ble søknaden innvilget.

Stor pågang

BUA Selbu åpnet opp for påmelding, hvor det var førstemann til mølla prinsippet som gjaldt. Pågangen var stor og med ungdommer fra Selbu, Tydal og Stjørdal så ble plassen fort fylt opp.

Hør intervju med Ingrid Selboe og Anne Grete Krikvold Flakne fra BUA Selbu her: