- For oss som vertskap og grundere i 35 år på Selbusjøen og over 40 år i reiselivet i Selbu har det vært en givende og til dels spennende og altoppslukende epoke i våre liv, det skriver hotelldirektør ved Selbusjøen Hotell & Gjestegård, Arild Øien, i en pressemelding.

Tirsdag klokken 14:20 (ikke 14:30 som først skrevet) kan du høre liveintervju med Arild Øien i Nea Radio, når han gjester ettermiddagssendingen.

Foto: Selbusjøen Hotell & Gjestegård

Ny ledelse

Etter å ha møtt flere hundretusen hyggelige gjester, og hatt mange hundre ansatte over disse 35 årene, er tiden nå ved veis ende. Nå overlater hotellekteparet stafettpinnen til ny ledelse.

LES OGSÅ:Lokale bedrifter støttet opp om hotellet: - Dette betyr mye for oss

Terje Negård vil fremover være direktør, Tove Lillevik som hotell-/resepsjonssjef og Even Evjen som kjøkken-og retaurantsjef, skriver hotellet i pressemeldingen.

- Det er naturligvis med noe vemod vi nå overlater stafettpinnen til nye krefter , men hele den nye ledelsen ved Selbusjøen Hotell & Gjestegård , kjenner produktets kvaliteter godt og ikke minst de uutnyttede muligheter. Dette er et godt utgangspunkt for videre utvikling. Vi er fortsatt eiere og vil være et aktivt styre også i fremtiden, har Arild skrevet videre i pressemeldingen.

Arild forteller at han og Torill i 1981 ble hentet til Selbu av Hans Olav Sørensen og det som da het Selbu Turiststasjon, senere Selbu Hotell. I over 40 år har de tilbringt sitt liv i Selbu.

- Med små barn på den tiden ble også de , Hege og Roar, på et svært tidlig tidspunkt involvert og til dels utsatt for «barnearbeid». Begge er med i styrene for selskapet i dag, forteller Arild videre i pressemeldingen.

Selv om Selbusjøen Hotell og Gjestegård har vært gjennom mye, både motgang og medgang, har det hele vært en tanke om at stedet i seg selv skulle være en destinasjon, forteller Arild, som avslutningsvis har en ting å si: - Vi takker for oss og samtidig for de muligheter et slikt liv har gitt oss alt fra politikk og organisasjonsarbeid , næringspolitikk både lokalt , nasjonalt og også utenfor landets grenser.

En tid for alt, også som hotelldirektør. Foto: Andreas Reitan