Hyller fulle av makroner, kaker, påskeegg, marengs og andre søte delekatesser viste seg å være et et skikkelig trekkplaster for trønderne.

Det var nesten to hundre meter kø for å komme inn på hotellet, da kjendiskonditor Pascal Dupuy inviterte til pop up-konditori på Comfort hotel i Trondheim.

Pascals makroner er populære. I løpet av helga solgte han over 15.000 av sine makroner til trønderne. Foto: Pascal Dupuy

Sjekker markedet

– Det har vært et eventyr, utbyter Pascal.

– Jeg har drevet konditori i 32 år, og jeg har aldri, aldri, aldri opplevd maken.

Målet med besøket var å sjekke markedet for et utsalg i Trøndelag - og det var det absolutt, ifølge konditoren. Det kom over 6.000 kunder til butikken i løpet av helga.

På jakt etter lokaler

Han har forsøkt det samme i Bergen også - her kom det 4.000, så Trondheim slo Bergen, legger han til.

– Vi jobber nå med å se på muligheten for å starte opp utsalg utenfor Oslo, og Trondheim og Bergen blir de to første byene som får Pascal-konditori.

Planen er at det innen to år kommer et utsalg til Trondheim, og dermed er Pascal Dupuy nå må jakt etter butikk-lokaler.

Hør hele intervjuet her: