Hyller fulle av makroner, kaker, påskeegg, marengs og andre søte delekatesser viste seg å være et et skikkelig trekkplaster for trønderne.
Det var nesten to hundre meter kø for å komme inn på hotellet, da kjendiskonditor Pascal Dupuy inviterte til pop up-konditori på Comfort hotel i Trondheim.
Sjekker markedet
– Det har vært et eventyr, utbyter Pascal.
– Jeg har drevet konditori i 32 år, og jeg har aldri, aldri, aldri opplevd maken.
Målet med besøket var å sjekke markedet for et utsalg i Trøndelag - og det var det absolutt, ifølge konditoren. Det kom over 6.000 kunder til butikken i løpet av helga.
Åpner pop up-konditori i helga
På jakt etter lokaler
Han har forsøkt det samme i Bergen også - her kom det 4.000, så Trondheim slo Bergen, legger han til.
– Vi jobber nå med å se på muligheten for å starte opp utsalg utenfor Oslo, og Trondheim og Bergen blir de to første byene som får Pascal-konditori.
Planen er at det innen to år kommer et utsalg til Trondheim, og dermed er Pascal Dupuy nå må jakt etter butikk-lokaler.
Hør hele intervjuet her: