KFUM Oslo sto på motsatt banehalvdel på MUS Stadion Sandskogan fredag kveld. Frenderup var fortsatt syk og sto over oppgjøret. Johansson fikk derfor flere minutter mellom stengene for Blink. Svensken var på ukas lag i ligaen forrige runde, til tross for tre innslupne på Fosshaugane Campus. Han gjorde en solid opptreden også denne kvelden.

Drømmeåpning Etter tre minutter sendte toppscorer Mats Lillebo hjemmelaget i føringa. Et nydelig legg fra Augdal ble perfekt satt fra syv meters hold av den hete eksekutøren. Åpninga har i det hele tatt vært svært åpen på Stjørdal. Begge lag så farlige ut offensivt, og i kjent OBOS-stil - noe mer frynsete ut defensivt. Her var det mer i vente.

Doblet etter nydelig spill En av OBOS-ligaens store kometer doblet hjemmelagets ledelse etter 32 minutter. En nydelig langball fra Fiske sendte Rødahl gjennom KFUMs forsvarsledd. Alene med keeper fra skrått hold sendte han ballen på nydelig vis til midtbanekollega Kartum, som noterte seg for årets sjette scoring. Effektiv sambaball i lengderetning.

Sambaomgang Ti minutter senere scoret Lillebo like så godt hans ellevte mål for sesongen. Han fikk en pasning fra Rødahl, dro seg inn fra kanten og duret et skudd i lengste fra 18 meter. Skatvalingen måtte gå målløs av banen i Sogndal, men denne kvelden var han nok en gang i det ustoppelige hjørnet. Elleve kasser på tolv kamper fra start må være godkjent.

Fortsatte overkjørselen I andre halvdel fortsatte hjemmelaget de gode offensive kombinasjonene. Augdal, Rødahl og Kartum var strålende også i periodene hvor laget måtte spille et mer etablert angrepsspill. Sistnevnte noterte seg for en aldeles nydelig assist da han spilte Stokke gjennom på blank etter 78 minutter. Venstrekanten var trygg alene med Skjærstein i KFUM-buret og sendte Blink opp i 4-0. De offensive kombinasjonene var nydelige å se på.

Et par minutter før slutten av ordinær tid reduserte KFUM til 4-1 ved Sigurdsen. Et lite skår i gleden var det nok at de ikke klarte å holde nullen, men alt i alt var dette en ekstremt god kollektiv prestasjon. Blink er nå oppe på kvalikplass.