-Vi hadde respekt for Levanger, det ser du på laguttaket vårt, vi visste at det er et godt organisert og fysisk sterkt lag. Det sa Rosenborgs trener Kjetil Rekdal til Nea Radio etter at eliteserielaget slet seg til 2-1 over Levanger på Moan.

Hjemmelaget gikk respektløst til verks og tok ledelsen etter 18 minutters spill satte Simen Haugbø inn 1-0 bak RBKs reservekeeper Julian Faye Lund, som ikke fikk et blidt gjensyn med sin gamle hjemmebane.

Levanger førte kampen i lange perioder, og kunne faktisk gått til pause med mer enn ettmålsledelse foran 2500 tilskuere på Moan.

Spiller på lån avgjorde

Etter pause kom RBK mer med, og det var ikke ufortjent at Ole Sæter utlignet i det 77 spilleminutt.

Flere mål ble det ikke i ordinær tid. Mot et hardtkjempende Levanger spilte Rosenborg seg nærmere og nærmere.

I andre ekstraomgang avgjorde Bryan Fiabema, på lån fra Chelsea, kampen da han rundet keeper og satte inn seiersmålet.

Dermed med ble det bare nesten en cupbombe for Levanger.

- Jeg er enormt stolt over innsatsen gutta la ned i dag, for en glød og for en passion de viser i dag, dette må vi ta med oss videre, sa en rørt Levangertrener Per Werner Rønning etter kampen.

Cup betyr fest når eliteserielagene er ute på tur. Her er det Rosenborgs Edvart Tagseth som er autografjegerenes mål. Foto: Knut Inge Seem