Etter en svak start av hjemmelaget, var det Charlottenlund-jentene som tok kommandoen i Selbuhallen tirsdag kveld. Og beholdt den kampen ut.

Etter 9-13 ved pause, stod det til slutt 24-29 på lystavla i Selbuhallen.

De erfarne dommerne Terje Hansen og Johan Christian Cappelen hadde full kontroll som kampledere.

God Sofie

Sofie Breda-Ruud i CSK-målet ble den store forskjellen denne kampen. Skutt god?

- Vanligvis setter vi slike sjanser som vi fikk i dag, men ikke denne gang. Og våre egne målvakter var ikke oppe i den redningsprosenten de vanligvis har, kommenterer selbutrener Gørlin Matheson Stokke.

CSK-trener Eivind Sagosen vet han har et stortalent i målet. Den tidligere Stjørdal HK-spilleren har allerede fått sin landslagsdebut og var høyt og lavt i målet tirsdag kveld. Likevel mener Sagosen at hele laget denne gang skal ha skryt for måten de tok tak i kampen på. - Vi har nok en større bredde enn det Selbu har, men jeg syns også Selbu jobber godt, sier Sagosen.

Tøff avdeling

Byåsen bredde leder nå 2.divisjon avdeling 04 med 17 poeng etter 10 spilte kamper. Utleira har også 17 poeng og en kamp mindre spilt. Forøvrig består avdelinga av trønderlagene Orkanger, Sverresborg, Levanger og Melhus/Gimse.

Selbu har ny hjemmekamp torsdag 13. desember mot Byåsen Bredde, mens Charlottenlund får LFH09 (Lillehammer Faaberg Håndball) på besøk søndag 16.

Foto: NHF
Foto: NHF
Foto: NHF