Styreleder Bård Inge Kjelstad innledet det som skulle bli en riktig så festlig ettermiddag i Selbuhallen lørdag. Dagens konferansierer Håvard Aune og Svein Ove Dyrdal leverte i kjent stil, og hadde som ventet publikum med seg hele vegen. Initiativtakere, tidligere styremedlemmer, tidligere og nåværende spillere, sponsorer, frivillige, funksjonærer og andre støttespillere ble hedret for sin innsats de siste 40 år. Selbuvaflene fikk også sin fortjente hyllest, og det fremgikk at vafla fortsatt er beryktet i håndballmiljøet godt utover kommunegrensa

Selbus førstelag tok imot Selbus veteranlag til to omganger på 20 minutter med underholdende håndball foran omlag 400 publikummere. Som bestilt fikk Elisabeth Hilmo æren av å åpne scoringsballet i det som ble en jevn første omgang. Til pause sto det 9-11 til de yngste jentene.

Selbus tidligere landslagsspiller Elisabeth Hilmo i scoringsform. Her setter hun sitt andre mål for dagen. Foto: Per-Erik Ofstad

I pausen ble det på tradisjonelt vis foretatt loddtrekning hvor det ble loddet ut et respektabelt antall doruller. Litt senere var det klart for håndballsang av Ingrid Rolseth Holt med koring fra begge lag. Iført gamle treningsdresser så det ut som at det var spesielt veteranlaget som hygget seg mest under sangen.

Ingrid Rolseth Holt (t.h.) sang med koring fra veteraner og nåværende spillere. Foto: Per-Erik Ofstad
Håvard Aune og Liv Kjeldstad i kjent stil. Foto: Per-Erik Ofstad

Dagens dommerduo, Morten Dahlø og Rune Stokke, blåste i gang andre omgang straks etter sangfremføringen. Andre omgang ble også forholdsvis jevn, men etter 14 minutter rykket ungjentene ifra med ledelse 14-18. Til slutt måtte et noe slitent veteranlag ta til takke med tap 16-20.

Mali Ingeborg Vollan Marstad ble dagens toppscorer med seks mål hvorav to trickskudd. Toppscorer på veteranlaget ble Brynhild Kjøsnes Valli med fem mål.