Kathrine Wang

Hei!

Sist helg deltok Fredrik Røset og Martin Wang på Camp Sagosen i Charlottenlundhallen i Trondheim. Camp Sagosen er en håndballskole. De spiller til vanlig på Selbu G2004 sitt håndballag, og det var stor stas å bli trent av sitt store forbilde Sander Sagosen. I tillegg bidro håndballguttas sjef, Christian Berge, både med teori og praksisøkt. Kolstad-guttenes sjef, Stian Gomo, var også i aksjon, og med hele campen var i tillegg til Sander toppspillerne Magnus Abelvik Rød, Simen Schønningsen, Moa Høgdahl og Hanna Bredal Oftedal.

Camp Sagosen var profesjonelt gjennomført, og gutta trente tre økter pr dag samt at de fikk teoriundervisning i ulike tema.

Helt tilslutt på søndag ble det gjort kåringer og Martin fikk den gjeve prisen som MVP (most valuable player) blant over 100 deltakere. Kriteriene for prisen var mange, bl.a inkluderende, treningsvillig, ta vare på de i gruppa si, lagspiller++ . Som premie fikk han en signert landslagsdrakt fra Håndballgutta, PSG drakt og to billetter til landskamp. Les mer om Camp Sagosen her:

Foto: Kathrine Wang
Foto: Kathrine Wang