Søndagens G15-kamp mellom Ålen og Heimdal, ble et jevnt og svært spennende oppgjør.

Kampen ble avgjort i siste sekund, da Lars Gjære satte inn et direkte frikast. Til pause stod det 11 - 12 til fordel bortelaget.

Ålen, som ligger øverst på tabellen, har spilt flere svært jevne oppgjør denne sesongen og avgjørelsene har gjerne kommet helt på slutten av kampene.

Slik var det også søndag. Ett minutt før full tid ledet Heimdal med to mål, men godt hjulpet av et entusiastisk og, som vanlig, tallrikt publikum i Hovet, satte Ålen inn sluttspurten - noe som altså holdt til uavgjort og poengdeling.

Heimdaltrener Emil Holden sa følgende til Nea Radio etter kampen:

Trener for Ålen, Anette Dahl Solbakken og kaptein for hjemmelaget Peder Morken Grindstad, var begge svært glad og fornøyd med uavgjort: