I følge trener Gørlin Matheson Stokke var det en spent gjeng som entret banen. Spillemessig var førsteomgang preget av ruskete angrepsspill, men godt forsvar- og keeperspill. Selbu gikk til pause med ledelse 5-10. I andre omgang hentet Meldal inn ledelsen etter at Selbu fikk to utvisninger og hadde et rotete angrepsspill, men "dresin" tok seg sammen og dro i land seieren til slutt. Spesielt må målvakt Kjersti Velve nevnes, som stor en fantastisk omgang i mål.

Stillingen ble 17-21.

Laget: Kjersti Velve, Hannah Farmen, Kristine Berg (1), Malin Kyllotrø (2) Marit Kvello (10) Ane Fremo, Malin Løvseth (2) Malin Nypan (1) Solveig Flønes (1) Hanne Tyholt (3) Marion Hilmo Aasen, Thea Sletne (1)