Det var fullsatt i Bell amfi da Selbu IL Håndball inviterte til kick off foran en ny sesong i går kveld. Tema for kvelden var kosthold, ernæring og skadeforebyggende trening.

Fullsatt i Bell amfi Foto: Andreas Reitan

Trondheim Idrettsklinikk var invitert til 2 x 45 minutter med teori før kvelden fortsatte med en praktisk del i Selbuhallen.

Både Andrea Næss og Nina Stiles representerer Olympiatoppen i tillegg til jobben de har ved Trondheim Idrettsklinikk. Andrea (eks Selbu-spiller) som fagansvarlig for ernæring og Nina som fysioterapeut, noe hun også er for Byåsen Håndball Elite.

- Å spille håndball er fysisk krevende, og det spilles i et høyt tempo med mange dueller. Det stiller krav til gode fysiske forutsetninger. Styret i Selbu Il håndball håper denne kvelden vil gi økt kunnskap og inspirere til videre treningsarbeid hos den enkelte spiller og i de ulike lagene vårene. Vi håper at vi sammen kan skape en positiv, sunn og inspirerende treningskultur i klubben, som videre fører til flest mulig – lengst mulig, sier Margrethe Moen, Veronika Flack og Kristin Moslet.

Andrea og Nina var to dyktige forelesere Foto: Andreas Reitan