Stjørdals-Blink slo Moss 3-1 på Nye Blinkbanen lørdag.

Sterk åpning

Blinks toppscorer Mats Størseth Lillebo åpnet scoringsballet etter 13 minutter. Scoringen kom etter aldeles nydelig angrepsspill fra hjemmelaget. Tromsdal og Solli var sentrale i oppbygningen. Etter halvspilt omgang noterte Blinks andre storscorer seg på scoringslista. Sondre Hopmark Stokke doblet ledelsen fra 8-9 meter etter han ble spilt igjennom av nysignerte Sondre Sørløkk.

Solid

Prestasjonen var tvers gjennom solid av Stjørdals-Blink. Hjemmelaget fant stadig vekk rom i både mellomrom og korridorer, mens lite stemte for Moss offensivt. Sivert Solli herjet med sine kvikke føtter, mens Sander Erik Kartum sammen med Sørløkk og Tromsdal regisserte en rekke gode angrep. Nevnte Kartum la på til 3-0 rett etter pause. Nok en gang etter strålende offensivt spill. Moss reduserte ved innbytter Tim Andre Reinback rett før kampslutt.

Kronerulling

Privatpersoner og næringsliv støttet klubben med et pengebeløp for hver tilskuer som kom på kampen. 790 tilskuere kom på kampen som hadde gratis inngang. Totalt sett dro klubben inn over 200 000 gjennom kronerullingen. Et respektabelt beløp for klubben som topper Postnord-ligaen. Neste helg møter klubben Brattvåg i jakten på opprykk til OBOS-ligaen.