Ranheim rykket ned til OBOS-ligaen etter thriller-avslutninga på Eliteserien. Spiss-profil Michael Karlsen tok nedrykket med fatning.

Klubben har ikke vært seg selv ofte nok dette året

-Vi har ikke vært oss selv ofte nok. Når vi er det knuser vi Brann 4-0, vi knuser Odd 4-1 og slår de beste, men vi klarer ikke det ofte nok.

Fikk med seg resultatene fra de andre kampene

Profilen startet på benken for Ranheim, men kom inn og scoret et mål som ga klubben håp. Han fikk med seg det som skjedde på de andre arenaene. -Vi følger med. Først kom Godset 1-2, så kom Mjøndalen 1-0, så scorer Hovland 1-1. Så alt gikk jo imot oss på et par sekunder der.

Hadde vært enda mer ergerlig å rykke ned med seier i siste kamp

-Det er på en måte litt deilig at vi ikke vinner også når det går imot andre veger. Det hadde vært tungt å vinne, og ikke berget på grunn av andre resultater.

Ranheim har vært i utfordrerposisjon noen år, hvordan var det å forsvare en solid fjorårssesong i år?

- Vi har ikke følt at vi har noe å forsvare. Alle har dømt Ranheim nord og ned uansett. Vi har vært en utfordrer, men har ikke taklet det godt nok. Vi må finne tilbake til oss selv.

Hvordan ser du på spill i OBOS?

-Vi må gå en runde nå, få ladet batteriene og evaluert litt. Også gleder vi oss når sesongen er i gang igjen til forhåpentligvis å gå opp igjen. Vi har gått ned, og det er fortjent, også får vi prøve å gå opp igjen.