Stjørdals-Blink tok mandag kveld imot Kongsvinger til sesongens andre hjemmekamp på nye M.U.S Stadion Sandskogan. Det ble en nervepirrende kamp som inneholdt flere mål til begge, hvor det til slutt var Stjørdals-Blink som kunne juble høyest!

Startet tungt

Alle krefter ble satt i sving fra første spark på ballen, og gjestene fra Kongsvinger gikk rett i angrep, noe som tidlig ga uttelling for gjestene. Simon Marklund fikk etter fire minutter spilt stå umarkert på Blinks høyreside, vendt seg og satt ballen fint i mål for bortelaget.

Stjørdals-Blink slapp seg etter hvert mer løs, og presset seg raskt lengre frem i banen. I det tolvte spilleminutt fikk hjemmelaget etablert et godt angrep, hvor Simen Raaen Sandmæl fikk lagt ballen inn til Sondre Hopmark Stokke som fikk satt ballen i mål bak Andreas Smedplass.

Det ble ingen flere mål i førsteomgang, selv om begge lag hadde flere gode sjanser til å gå i garderoben med en ledelse.

Endelig satt den for Lillebo

Stjørdals-Blink gikk med engang i angrep i det andre omgang ble sparket i gang, og fikk raskt uttelling for det når Sondre Hopmark Stokke sendte hjemmelaget opp i 2-1 ledelse etter 52 minutter. Ledelsen ble derimot kortvarig, når Stjørdals-Blink rotet litt i forsvar, og Kongsvingers Adem Güven utlignet for gjestene etter 58 minutter.

Stjørdals-Blink fortsatte å presse bortelaget, og tok i det 63 spilleminutt på nytt ledelsen idet fjorårets toppscorer, Mats Størseth Lillebo, endelig fikk satt sin første nettkjenning for sesongen.

Satte kampens siste

De siste 30 minuttene av kampen styrte Blink kampen, og satte inn 4-2 ved Ole Kristian Rødahl etter 89 minutt, før Lasse Bransdal kom rett fra benken til scoringslisten med kampens siste scoring fire minutter på overtid. Stjørdals-Blink vant til slutt 5-2 over Kongsvinger, og tok med det årets første seier i OBOS-ligaen!

- Det var utrolig deilig, det var veldig gøy å se på gutta i dag. Når de gikk opp i 2-2 føltes det veldig ufortjent, så får vi heldigvis 3-2, også kommer jeg inn da, og utrolig deilig å være med å punktere kampen.

Flere intervju under lydfila

Hør intervju med Lasse Bransdal. Bildegalleri under lydfila.

Ranheim spilte også kamp mandag. Ranheim vant 0-3 borte mot Åsane, etter et mål av Erik Tønne, og to mål signert Ivar Sollie Rønning.