Dette er laget til Selbu som nå altså er sikret opprykk til 2. divisjon. Foto: Stian Elverum

Det var tre lag som møttes i Selbuhallen denne helga, NOR HK, Volda 2 og Selbu. Den første kampen mot NOR HK som ble spillt søndag endte med seier 37 - 20. Allerede da var det klart at Selbu var ett av lagene som hadde kvalifisert seg for opprykk til 2. divisjon.

Da Selbu møtte Volda 2 senere på dagen søndag var det på forhånd varslet en vesentlig tøffere kamp, noe det ble - men utfallet rørte ikke ved det faktum at opprykket var sikret.

Målet er å være i 2. divisjon

– Det betyr mye for oss dette, vi vet at rammene i 2. divisjon er noe helt annet enn i 3. divisjon. Det kommer til å bli et vesentlig mer profft opplegg og motstanden vil være opp et solid hakk i forhold til hva vi er vant med i år, sier Selbutrener Kurt Tollaksen.

Stor stemning og helt fullt på tribunen i Selbuhallen. Foto: Stian E.verum

Sterk kultur i Selbu

Det er en kjempesterk håndballkultur i Selbu, det har også elitespillet fra tidligere tider bevist. – Vi satser på lokale spillere fra Selbu og der er 2. divisjon helt perfekt for vår del, sier Tollaksen.

Takker publikum og sponsorer

Treneren håper publikum fortsetter å støtte opp om laget slik som de har gjort. Han takker også sponsorene som stiller opp. Dette er to faktorer som bidrar sterkt til at Selbu kan ha et slikt lag såppas høyt i divisjonene.

– Vi har forøvrig en fryktet hjemmearena i håndballmiljøet fordi det er såppas trøkk fra tribunen med svært ivrige supportere, avslutter Tollaksen.