Helland er glad for at Geir Hansen har kommet til klubben. Geir Hansen er sønn av legenden Bjørn Hansen og stepper inn som assistenttrener. Han satt på tribunen mot Viking, men er ventet å være på plass på treningsfeltet snarest.

- Jeg hadde litt med han å gjøre på kretslaget tidligere. Jeg kjenner han og har snakket litt fotball med han. Han har tidligere vært i Hødd og det er jo alltid positivt. Trøndere som har vært i Hødd det er kjernekarer. Dessuten, har han vel fått det inn med farsmelka, sier en munter Helland.

Skjelbred kommer til å bli en stor forsterkning

- Han er Eliteseriens beste spiller. Folk må ikke forvente at han skal drible av fire mann å sette ballen i krysset - for det gjør han ikke. Han dekker vanvittig med rom, holder tempoet i ballen og er veldig ballsmart. Han er en temposetter av dimensjoner, så det kommer vi til profitere noe vanvittig på når vi ser bedre ut og når leggen hans tåler 90 minutter, sier Helland.

Skryter av Franklin Daddys Boy Nyenetue og Sondre Skogen

Ungguttene fra henholdsvis Stjørdal og Lierne får skryt av ringreven.

- Jeg håper for hele Norge sin skyld at han slår gjennom - så vi får overskrifter med Daddys Boy. Både han og Sondre Skogen har vært gode når de har vært med oss, samtidig har de også vært bra i Postnord-ligaen. Sondre er en spennede stopper, mens Franklin er en litt annen type. Han er ekstremt hurtig og det er en egenskap vi ikke har så mye av i laget - på sikt kan det bli en interessant type for oss, avslutter Helland.

Stjørdalingen selv var godt fornøyd med å være i kamptroppen og likte tanken på mer Daddys Boy i monitor.

- Jeg er helt enig med Helland, jeg håper vi får se mer Daddys Boy, sa den fysiske angriperen etter kampen.