Hroar Stjernen blir rennleder for hopp under Ski-VM i Trondheim i 2025, det skriver Adresseavisen.

– Nå er vi klar for å bygge opp en sportsorganisasjon. Jeg er blitt sportssjef og har brukt mye tid sammen med resten av ledelsen på å lage en struktur på hvordan vi ønsker å ha det og hvilke folk vi trenger, sier Kristin Mürer Stemland til avisen. Hun er sjef for strategi og forretningsutvikling i VM-selskapet.

VM-selskapet vil om ikke lenge lyse ut rundt 20 stillinger. Mürer Stemland håper å ha de mest sentrale folkene på plass til Det internasjonale skiforbundet (FIS) sitt møte i oktober.

Som i 1997

En som derimot allerede er på plass er Hroar Stjernan fra Levanger. Den tidligere RBK-sjefen og landslagshopperen gjør som i 1997, nemlig blir rennleder for hopp i Ski-VM i 2025.

– Det blir spennende. En av motivasjonene mine er at vi kanskje får verdens flotteste hoppanlegg. Nå får vi lov til å gjennomføre verdenscup og VM-renn i et moderne anlegg. Tidligere har vi kjempet for å få store renn til Granåsen ettersom det gamle anlegget var falleferdig, men nå blir det noe helt annet. Det ser jeg fram til, sier Stjernen til avisen. Det gamle hoppanlegget i Granåsen er revet, mens et nytt i disse dager bygges. Samtidig blir andre deler av det kommende VM-anlegget oppgradert/bygget.