HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. Divisjon Kvinner 02 HOVET: Ålen - Svorkmo/Noi 25-17 (11-9) Ny seier og nye to poeng til Ålen etter lørdagens oppgjør mot Svorkmo/Noi. Ålentrener Mats Sigvartsen sier dette var et av lagene Ålen slet mot i fjor, og som i likhet med lørdagens hjemmelag, da rykket opp til 4. divisjon.

Oppskriftsmessig

Kampen startet, som den så ofte har gjort denne sesongen for Ålen, med en jevn førsteomgang.

– Vi klarer ikke helt å leses angrepsspillet deres i første omgang, sier Sigvartsen som er godt fornøyd med at Ålen nok en gang tar en klar seier.

Forsvaret er ålens sterkeste side, men angrepsspillet sitter også til tider meget bra. Foto: Per Magne Moan

I andre omgang gikk det over fem minutter før hjemmelaget satte sitt første mål. Bortelaget imponerte heller ikke videre i denne perioden, med kun et mål - da satt inn av utflyttet ålbygg Kristin Austheim Krogstad.

Det var kampens toppscorer, Maren Søtvik Høistad som tok ansvar og scoret ålens første mål etter hvilen. Dette virket som en vitamininnsprøytning på resten av laget. Målene haglet inn og keeper Lene Lyngstad Grønli stengte samtidig målet.

Drøye fem minutter senere viste resultattavla 17-10.

TO AV DE YNGSTE: Kaja Grytbakk og Tea Trondsethås er to av spillerne som har kommet opp fra aldersbestemte lag denne sesongen, og som til de grader har klart overgangen.

Nå blir det tøffere

– Nå har vi igjen de fire vanskeligste lagene i denne gruppa. Men vi har fått en god start og det er bra for selvtilliten. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen, sier treneren.

Maren Søtvik Høistad ble hjemmelagets toppscorer Foto: Per Magne Moan

Toppscorer for Ålen ble Maren Søtvik Høistad med seks fulltreffere, etterfulgt av Anette Solbakken med fem og Tea Trondsetås med fire mål.

Ålen klatrer på tabellen og ligger nå på andreplass med 12 poeng på fem kamper.

Øverst troner NTNUI Håndball 2 med 16 poeng på åtte kamper.