Dagens oppgjør mellom Stjørdals-Blink og Øygarden ble spilt for tomme tribuner på MUS Stadion Sandskogan, grunnet den lokale smittesituasjonen. Blink som har vært i karantene foran denne kampen burde hatt friske føtter siden det er to uker siden sist laget var i aksjon, men det oset ikke akkurat overskudd av laget denne ettermiddagen.

Debutant Klingen Langås som er kommet på lån fra Ranheim dannet dagens stopperpar med Lorentsen, som også er innleid. Sistnevnte ble hentet på lån fra Levanger tidligere denne høsten og skal i likhet med Klingen Langås spille for Blink ut sesongen. Klingen Langås som opprinnelig er fra Namsos ble hentet inn i starten av november på grunn av skadesituasjonen i midtforsvaret, hvor både Vinje og Fiske er ute.

Fikk ikke etablert grunnspillet

Den første halvtimen var tett og jevn. Begge lag spilt seg til noen muligheter, men det var gjestene som hadde overtaket. Bortelaget hadde mest ball, og så farligst ut fremover, mens Blink produserte fint lite. Kontrasten var stor sammenlignet tidligere hjemmekamper, hvor laget har skapt massevis av sjanser.

7-0 i hjørnespark til bortelaget etter 37 minutter sier det meste om at hjemmelaget ikke akkurat fikk den starten på kampen de hadde ønsket seg, og når laget først spilte seg frem til siste tredel manglet det litt på presisjonen.

Ingen ny heseblesende forestilling

Førsteomgang var totalt sett ikke noen festforestilling. Vertene slet offensivt mot et innbitt og motivert bortelag. Det fine kombinasjonsspillet vi har blitt så bortskjemte med så man ikke mye til, og det var i det hele tatt en ganske oppstykket omgang. Mange forseelser og stopp i spillet kjennetegnet spillet.

Rett og slett kjedelig

De siste 45 ble marginalt bedre for hjemmelaget. Man kunne se antydninger til gode vinkler og mer flyt i kombinasjonsspillet, men det var fortsatt et stykke igjen til sambafotball. Det var fortsatt tett og jevnt, og mye av kampen utspilte seg på midtbanen. Her kunne man helt ukritisk dra frem fotball-floskelen over alle fotball-floskeler: "Den første scoringen vil bety mye". - Men, så langt kom man aldri denne ettermiddagen.

Gikk en time før første ordentlige farlighet

Etter timen fikk Blink sin første store sjanse. Sondre Stokke fikk avslutte fra 10 meter, men et Øygarden-bein blokkerte skuddet som hadde meget god retning. I de påfølgende ti minuttene produserte hjemmelaget et par brukbare muligheter, men det ble aldri den helt store stormen fremover for noen av lagene.

Rett før kampslutt holdt Øygarden på å stikke av med alle tre poengene da en corner gikk rett i metallet. Det var det nærmeste vi kom tellende valuta i målprotokollen. Selv om det var noe mer flyt i maskineriet og flere avslutninger i andreomgang, gjorde det lite når avslutningskvaliteten var laber. Mye jobb på det svært korona-reduserte ballgutt-teamet, og lite jobb for sisteskansene.