Man kunne for alvor kjenne at høsten var på tur til Ranheimsfjæra mandag kveld, da dommer Magnus Nicolai Koløy blåste i gang kampen klokken 18.

Hjemmelaget gjorde sitt fra start av for å få varmen i publikum. Etter kun tolv spilte minutter kunne Ivar Solli Rønning sette ballen sikkert i nettet forbi Strømmens keeper, Simen Lillevik Kjellevold.

Det skulle heller ikke gå lenge før enda et mål kunne gå i nettet bak Kjellevold, da Ranheim fikk tildelt et frispark etter 30 minutter. Erik Tønne, med en fortid i britisk fotball og en høstsesong i Tippeligaen for Bodø-Glimt viste frem sine kvaliteter på beste måte, og satte ballen der den skulle være.

Dermed gik Ranheim til pause med en komfortabel tomåls-ledelse, og kunne klappe seg selv på skuldra for en vel gjennomført førsteomgang med flere store sjanser.

Viste hvem som var best

Ranheim var ikke redd for å vise muskler hjemme i fjæra når andre omgang ble blåst i gang, og etter 56 minutter kunne Magnus Blakstad sette nok en suser i nettet for hjemmelaget.

Etter 71 minutter hadde Strømmen hentet seg litt inn igjen, og de kunne redusere til 3-1 etter mål av Lasse Nordas.

Da skulle det kun gå fem minutter til hjemmelaget var vekket til live igjen, og Sivert Solli kunne sette inn solide 4-1 for Ranheimslaget.

Når klokka tikket mot kampslutt, og det sto 90 minutter på tavla fikk hjemmelaget et straffespark, og det var en lett sak for Michael Karlsen. Dermed sto det 5-1 til slutt på Extra Arena.