HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. divisjon Kvinner 02 HITRAHALLEN: Ålen - Frøya 25 - 29 (15 - 17)

Etter å ha funnet ut av Frøyas angrepsspill, så klarte Ålen så vidt å karre til seg seier og to poeng i søndagens første oppgjør. Ålen hadde kun ledelsen i et lite minutt i denne kampen - Heldigvis var dette kampens siste spilleminutt.

Neste øy

Laget fra øverst i Gauldalen kunne ikke feire seieren på Frøya særlig lenge. Det var strengt tatt bare å komme seg på bussen til neste øy, Hitra, der er nytt oppgjør ventet.

Her var det jevnt i starten og Tea Tronsethås scoret kampens første mål etter drøye minuttet. Kampen bølget fram og tilbake, med Ålen et mål eller to foran. Til pause stod det 15 - 17 til fordel bortelaget.

Økte etter pause

Etter hvilen fortsatte kampen som den hadde sluttet før pause, med et lite overtak til Ålen. Dette var nok til at ledelsen var oppe seks mål etter drøye 12 minutter.

Så begynte hjemmelaget å ta innpå og etter 21 minutter var ledelsen krympet til 23 - 25.

Men Ålen holdt unna og kampen endte med firemålsseier 25 - 29.

Maren Søtvik Høistad ble Ålens toppscorer med 7 mål.

Bare seire

Dette var sesongens åttende strake seier på laget fra Ålen som fremdeles har til gode å avgi poeng denne høsten.

Neste søndag er det klart for en ny hjemmekamp i Hovet. Da er det tabellfirer Flå/Lundamo som kommer på besøk.