TRADISJONSRIK HÅNDBALLCUP

Denne helga ble den tradisjonsrike Selbucupen i håndball arrangert, og cup-sjef Lars Rolseth sier seg godt fornøyd med årets utgave. Fint vær og mange dyktige frivillige har bidratt til at cupen ble en god opplevelse for deltagere og tilskuere.

Håndballturneringa har i over 30 år vært et fast innslag i Selbus forsommer, og mange av dagens trenere og foreldre som står på sidelinja har egne minner fra tidligere Selbu-cuper.

FÆRRE LAG

Det er ikke mye som har forandret seg siden oppstarten på åttitallet, og nå er Selbucupen en av de få som arrangeres hovedsaklig utendørs. Cup-sjef Lars Rolseth mener dette kan være noe av forklaringa på at færre lag enn tidligere deltar. De fleste klubbene ønsker å spille kamper på parkett også langt ned i aldersklassene.

I år som tidligere var det i all hovedsak trønderske lag som møttes for å måle krefter på håndballbanen, men denne gangen tok også Molde idrettslag turen fra Romsdalen. Og med det fantastiske været som var under årets cup, kan det hende at flere ønsker seg tilbake til neste år.