– Jeg sa umiddelbart ja da forespørselen fra Blink kom, sier Sjur Lothe.

Han har tegnet toårs-kontrakt med Stjørdals-Blink Fotball. Det skriver klubben i en pressemelding. Lothe er en ballvinner, en “typisk haugesunder” som løper,river og sliter, ifølge seg selv.

– Jeg vil påstå at jeg er god med ballen i beina, jeg holder på ballen, drar av press og beskytter ballen. Jeg skal prøve å bidra med mye energi i laget. Jeg liker høy intensitet, forteller Lothe.

Spillerkarrieren starta i Stegaberg IL, deretter ble det Haugar hvor han spilte på A-laget. Han har vært på på G15 og G16-samling. Deretter slo skader til og han var ute i halvt år med kneskade rett etterpå. Så ble det Vard Haugesund. Kampen om en plass på laget var tøff. Unggutten valgte etterhvert Sandnes Ulf. Der ble det noen kamper på benken i OBOS-ligaen som 17-åring. Etter en periode med skader gikk ferden til Vidar. Oppholdet der varte i halvannen sesong.

Deretter ble det Notodden i to sesonger i Postnord.

Spilte med Kjetil Tøsse

Sjur Lothe spilte sammen med Kjetil Tøsse i Notodden i 2020.

– Vi tenker likt og har begge ambisjoner. Jeg har hørt mye om Blink gjennom ham, om treningskulturen,om en klubb som har fått mye ut av litt mindre ressurser. Det vitner om god kultur i klubben. Ser mange klubber som har mer, men får lite ut av. Han er opptatt av ikke å være for lenge i komfortsonen.

Stjørdals-Blink Fotball viste interesse for Sjur Lothe første gang allerede sist sommer. Lothe har ventet en god stund på å komme til OBOS-ligaen.

– Dette å nå gå til OBOS-ligaen føles helt rett, være litt ut av komfortsonen, jeg liker ikke å bli for komfortabel. Målet nå er få teste meg i OBOS. Det blir utrolig gøy. Personlig har jeg venta i tre år på en sjanse som dette. Jeg har måttet vært tålmodig, men har vært utålmodig.