Blink startet forrykende, og allerede etter minuttet fikk de rødkledde et frispark i meget god posisjon rett utenfor sekstenmeteren. Frisparket fra Hopmark Stokke gikk rett i muren, men Blink fortsatte trykket. Den neste halvtimen dreide det meste seg om hjemmelaget.

En god reaksjon etter den svake starten mot Ranheim i midtuka. Men, noen nye kollaps-minutter skulle komme.

Kjørte på fra start Gjestene klarte å holde Blink fra scoring i åtte minutter. Da sendte Bransdal hjemmelaget i føringa med et innside-skudd fra 16 meter etter ei strålende pasning fra maestro Kartum. Dette var ikke den starten Grorud hadde håpet på. Gjestene så rett og slett meget svake ut.

Etter halvspilt omgang hadde ikke bortelaget fått låne ballen særlig mye. Det var hjemmelaget som dominerte ballbesittelses-statistikken, og Blink var meget komfortable. De så rett og slett ut som et mye bedre fotballag. Kartum viste seg frem ved et par anledninger og så ordentlig spillesugen ut, samtidig som Lorentsen i midtforsvaret også åpnet meget positivt.

Utligning Ut av ingenting kontret bortelaget inn en utligning etter 29 minutter. Det skulle være starten på et drømmekvarter for Grorud.

De tok hjemmelaget i ubalanse og fikk rullet opp fra venstre. Fra syv meter peiset Leo Cornic inn reduseringen. Lite fortjent etter spillets gang, men det brydde ikke de gulkledde seg stort om. De fortsatte kjøret, mens Blink ble fullstendig desillusjonerte.

Etter scoringa var det et langt mer inspirert bortelag. De holdte opp trykket, og spilte seg til et par enorme muligheter. Osestad driblet seg blant annet inn fra høyresiden og satte ballen i treverket, som et skremmeskudd for det som skulle følge.

Snudde Noen minutter etter stolpetreffet snudde Grorud kampen på et frispark fra 30 (!) meter. Preben Mankowitz "drylet" avgårde et knallhardt skudd langs gresset i nærmeste hjørne. Frenderup tok ett skritt, eller to, eller tre mot lengste hjørne, og ble overrasket over den meget intelligente frispark-varianten. Snartenkt av eksekutøren, men det må nok betegnes som en keepertabbe.

Kollaps Rett før pause raknet det helt for Blink. Grorud fikk et gunstig brudd høyt i banen, og Elsebutangen endte opp med en god skuddmulighet fra 16 meter. Spissen dundret ball nummer tre bak Frenderup på et kvarter. Et mareritt-kvarter av dimensjoner for Blink som dominerte kampen fullstendig den første halvtimen. Grorud så helt sjanseløse ut, men siden var de svært vært effektive - og spilt seg kraftig opp.

Endringer i pausen Blink gjorde endringer i pausen. På midtbanen kom Hussein inn for Rødahl, mens kaptein Vegard Fiske måtte forlate banen med en kjenning. Inn i midtforsvaret rykket venstreback Jatta, mens Olufsen kom inn på venstrebacken.

Etter hvilen var hjemmelaget best - uten å dominere slik de gjorde i starten av førsteomgangen. Bortelaget var desperate etter poeng, og kjempet med nebb og klør for å få med seg noe fra Stjørdal. De senket tempoet, og stykket opp spillet alt det de kunne. Det gjorde det vanskelig for hjemmelaget å få nok tempo i spillet til å bryte ned en langt bedre organisert forsvarsenhet, enn det vi så den første halvtimen.

Fikk redusering Nygaard kom inn for Bransdal etter 68 minutter, og Blink kom tilbake til en mer kjent midtbane-konstellasjon. Men de slet foran kassa. De klarte ikke å involvere toppscorer Lillebo, og det bredde seg stadig mer frustrasjon innad i laget.

Etter 75 minutter kom Augdal og Strand inn for Ramstad og Tjærandsen-Skau, og tre-fire minutter senere kom reduseringen endelig for Blink. Innbytter Olufsen brukte hurtigheten og nærteknikken til å forsere forbi et par Grorud-bein og kom til skudd fra 17 meter. Nordlendingen dundret ballen inn bak keeperen, og tilførte laget ny energi foran sluttminuttene.

Stor skuffelse Til tross for trøkk, en tvilsom straffesituasjon og tidvis panikk i bortelagets bakre rekker i sluttminuttene, endte det 2-3. Det må sies å være meget skuffende for Vikvangs menn. Her hadde Blink kunne tatt et langt steg bort fra bunnen - mot en potensiell play-off til Eliteserien med seier. Etter den overbevisende første halvtimen, var det nærmest sjokkerende å se hvordan ryggraden i laget tilsynelatende ble knekt i fillebiter de neste 15 minuttene inntil pause.