Laffen Jensen

Vi har erfaring med at det går utrolig mye raskere å komme seg fra Lånkebanen med skyttelbuss i forhold til personbil. Bussene vil gå i skytteltrafikk mellom gratis parkering ved Tangen næringsområde i Stjørdal sentrum og Laånkebanen lørdag og søndag.

Skyttelbussene er et samarbeid mellom arrangementskomiteen i HellRX og Nettbuss. Skyttelbussen koster 50 kroner for de over 16 år, og er gratis for de under 16 år. For de som velger å parkere i nærområdet på Frigården ved Lå;nkebanen vil det koste 150 kroner i parkeringsavgift pr dag. Det lønner seg derfor på alle mulige måter å benytte seg av skyttelbusstilbudet.

Vi snakket litt med Niels Malmo, en av bussjå;førene som hjalp til i 2018 Han forteller at det ble ikke så mange turene ut fra Lånkebanen i fjor på han. Køene forsvant raskt, fordi det var så mange busser som sto klar når folk skulle hjem. -Dette er godt tilrettelagt, sier Niels. Vi har prioritet og slipper derfor raskt fram i køa ut på Selbuveien. Vi i Nettbuss har et godt samarbeid med HellRX, og vi gleder oss stort til arrangementet. Det er god stemning blant publikum som vi kjører til og fra Lånkebanene, og jeg har ikke hørt om en eneste klage på dette skysstilbudet.

Oppfordrer til at flest mulig benytter seg av tilbudet

Daglig leder i HellRX AS Annette Tollefsen Jensen, forteller at opplegget med skyttelbuss skal være mest mulig sømløst. Billettering foregår ved hjelp av VIPPS før du gå ombord, og bussene gå så ofte som mulig. Publikum finner mer informasjon om dette på hjemmesiden vår.

- Vi håper at så; mange som mulig benytter seg av dette tilbudet, sier Annette. Publikum skryter dette tilbudet opp i skyene etter VM. Mange er overrasket over at det er mulig å komme seg så kjapt tilbake fra Lånkebanen, når det er tusenvis som skal ut av et så lite området på en gang.