Nå er årets Hell RX i gang. Hovedarrangementet - VM i rallycross - foregår på Lånkebanen på Hell, men torsdag åpnet arrangementet med familieshow i Stjørdal sentrum.

Her fikk publikum se biler i alle slags former, farger og modeller, de fikk se drifting i verdensklasse før det hele ble avslutta med en bilkortesje fra sentrum og til Hell.

En av drifterne publikum fikk stifte et nærmere bekjentskap med, var Fredric Aasbø. Han er en profesjonell drifter og stuntfører, som opprinnelig kommer fra Ski.

Han konkurrerer for tiden i Formula Drift Championship, og er tre ganger Formel Drift-mester etter å ha vunnet tittelen i 2015, 2021 og 2022.

Her kan du se Fredric Aasbø i aksjon:

Hør intervjuet med drifting-stjerna Fredric Aasbø her:

Det var Stjørdal Motorshow som sto bak arrangementet i Stjørdal sentrum torsdag ettermiddag. Og leder for arrangementet, Kenneth Hansen, var glad for at Hell RX også ser verdien av å inkludere motorshowet.

– Jeg er veldig takknemlig for at vi får være med på dette arrangementet. Det er ennå ti minutter til det åpner og det er allerede fullt her, sier Kenneth Hansen.

Hør hele intervjuet med Kenneth Hansen her:

Se bilder fra åpningsarrangementet i Stjørdal sentrum her:

Foto: Karin Jegtvik
Foto: Karin Jegtvik
Fredric Aasbø som DJ under arrangementet. Foto: Karin Jegtvik
Mange hadde tatt turen til Stjørdal sentrum torsdag ettermiddag. Foto: Karin Jegtvik
Foto: Karin Jegtvik
Kenneth Hansen i Stjørdal Motorshow. Foto: Karin Jegtvik