TOPPSERIEN: Intility Arena 18. mai: Fart - Trondheims-Ørn 0 - 2

Det ble sesongens andre borteseier for Trondheims-Ørn lørdag, da de gjestet oslolaget Fart på Intility Arena.

Midtstopper Ina Lundereng Vårhus spilte hele kampen, og hun er godt fornøyd med tre nye poeng og ikke minst at laget holder nullen bakover.

Hun sier til Nea Radio at de startet kampen som favoritter og at det ble mye ballbesittelse i første omgang, uten at det ga uttelling.

0 - 0 til pause

Til tross for dominans på banen var det få sjanser de første 45 minuttene, med et langskudd fra Laura Gashi som den største.

Etter hvilen kommer Ørn ut med samme lag, men det ser bedre ut offensivt. Adserø kommer inn for Gashi, og det blir mer trykk i spillet fremover.

1-0 etter 60 min – Marit Clausen knaller inn fra kort hold, etter mye frem og tilbake i feltet til Fart.

Rapport fra kampen antyder en ballbesittelse på 80-20 i fordel trondheimslaget i denne kampen, og Fart har fint lite å komme med.

Etter 79 minutter får Julie Adserø en pasning fra venstre kant og drar seg innover og setter ballen kontrollert og hardt til høyre for keeper til 2-0.

– Ikke årets beste kamp, men det viktigste idag var tre poeng, sier trener Steinar Lein i en kommentar på lagets nettsider.

Lang sommerpause

Nå er det VM-pause i Toppserien. Ingen av Trondheims-Ørn-spillerne er med i troppen som reiser til Frankrike.

Neste seriekamp er ikke før 27. juli og Ørn tar en lang sommerpause på en 7. plass på tabellen, med 9 poeng på 9 kamper.