Det var lite å gjøre med lagene fra Namdal Løpeklubb, som ledet 4-dagersløpet omtrent fra start i Trondheim til målgang i Østersund.

Herrelaget brukte totalt 19 timer, 15 minutter og 50 sekunder på løpet og var med det 18 minutter foran lag nummer to, Rindal IL.

Damelaget brukte til sammen 23.19.43 og var nesten 21 minutter foran lag nummer to, Byåsen IL.

Debutantene fra Ålen, Hardhaus, har imponert siden første meter og endte til slutt på 16. plass av 153 lag, med total tid på 22.11.41.

Stemningen var stor da Vegard "Ossy" Aspås løp over målstreken på sjarmøretappen, med resten av laget like bak.

Se resultater for dameklassen her

Se resultater for herreklassen her

Nå skal gjengen bak Hardhaus selv arrangere ei krafthelg av dimensjoner. 27-29 juli arrangeres Hardhaus for andre gang. 54 km terrengløp, fordelt på 3 løp på 3 dager.