Selbu fikk en treg start på 2.-divisjonskampen lørdag ettermiddag. Unøyaktigheter og personlige feil gjorde at Bergsøy tidlig fikk en tremålsledelse. Selbu kom seg etterhvert til hektene, og halvveis i første omgang var stillingen 5-6 i favør bortelaget. Kampen fortsatte i samme spor inn mot sidebytte.

12-13 var Selbus utgangspunkt foran andre omgang. Etter noen dårlige minutter begynner Selbu nå å få sving på sakene. I løpet av ti minutter snur Selbu det fra 12-15 til 18-16. Mye av dette skyldes nok økt effektivitet og rytme fremover, samt en god Lena Nyheim Stokke i buret. Det siste kvarteret blir en ren parademarsj mot et slitent Bergsøy.

Selbu tar en viktig seier, og øker avstanden ned til nedrykksstreken. Mali Ingeborg Vollan Marstad og Marit Moen blir toppscorere i kveld med sju mål. Selbu tar nå pause til 7. januar, da kommer Byåsen til Selbuhallen.

TIMEOUT: Etter en treg start, fikk hjemmelaget etter hvert justert seg inn. Foto: Per-Erik Ofstad