Onsdag klokken 19.15 serieåpner Kolstad håndball hjemme i Kolstad Arena. Serieåpningen blir mot regjerende mestere i EHF European Cup, Nærbø.

- Nervene er i høyspenn. Nå hadde vi en kamp lørdag mot Drammen, men det er noe eget med seriespill, absolutt. Er spent på hvor mange tilskuere som kommer til hallen, for er alltid et lite spørsmåltegn rundt det også. Det sier underholdningssjef i Kolstad håndball, Anders Bergheim, kun timer før det braker løs.

I februar i år ble Christian Berge (i midten) presentert som ny Kolstad-trener. Her sammen med daglig leder Jostein Sivertsen (t.v.) og trener Stian Gomo (t.h.) Foto: JOHANNES BØRSTAD / NRK

Skadefri tropp

Siden i fjor høst har overskriftene vært mange om det som skjer på Kolstad Arena. Den 31. oktober i fjor inviterte klubben til pressekonferanse. Der ble en av verdens beste håndballspillere, Sander Sagosen, samt flere andre landslagsspillere presentert som nye Kolstad-spillere.

- Vi har klart å signere noen av de beste håndballspillerne, vertfall med norsk og islandsk pass til å begynne med. Det er spennende tider på gang, det er det så absolutt, sier Bergheim

Selv om flere av de nye spillerne, deriblant Sander Sagosen, først kommer neste sommer, har flere spillere allerede entret Trondheim. På plass er allerede islendingene Janus Dadi Smarason og Sigvaldi Björn Gudjonsson, i tillegg til Vetle Eck Aga, Magnus Gullerud og Torbjørn Bergerud, som alle spiller på det norske landslaget.

Sander Sagosen blir Kolstad-spiller fra neste sommer. Foto: Henrik Einangshaug

Bergheim sier troppen er skadefri og klar til onsdagens hjemmekamp. - Litt smårusk vil det alltid være og litt vondt her og der, men troppen er skadefri. Det er en gjeng med nysigneringer som har funnet seg godt til rette.

For de som kommer til Kolstad Arena, kan underholdningssjefen garantere et bra produkt.

- Vi liker å være litt nytenkende og innovative i Kolstad håndball. Vi har ved flere anledninger lekt litt med innløpingsrutiner og hele den biten der i flere år. Nå tenker vi å gå litt mer i flammer, gnister og bedre lyseffekter og den biten der. Det blir et bra håndballshow, det blir det, slår Bergheim fast.

Hør hele intervjuet med Anders Bergheim i lydfilen under.