Første omgang startet veldig bra for jentene fra Selbu. De satte forsvaret og fikk skudd i riktig retning, etter bare 9 minutter ledet bortelaget fra Selbu hele 4-0. Flyten i laget ble holdt men på slutten av 1. omgang hang ikke bortelaget Selbu med og dette endte opp med et pauseresultat på 10-13.

I 2.omgang tok det også litt tid dette med å finne den gode flyten. Selbu spilte tidvis bra og klarte å holde en god ledelse på 4 mål, men greide ikke å holde trykket oppe i lange perioder. Det hele endte med nervepirrende siste minutter med mye bom fra begge lag, men Selbu trakk til slutt det lengste strået.

- Vi tar med oss 2 poeng hjem ved stillingen 25-26, og det er Victoria Solem Flack storfornøyd med og fortsetter å fremsnakke spillerne som var viktig for å dra i land denne seieren, både med gode innspill og godt plasserte skudd. De leverte alle en godkjent kamp! I tillegg vil vi nevne vår suverene keeper Sissel som leverte en helt fantastisk kamp! Hun hadde både strafferedning og tok mange 100% sjanser, avslutter Solem Flack.

Neste hjemmekamp for Selbu er lørdag 21.januar kl. 16:30 mot Sømna. - Håper å se mange i Selbuhallen da, avslutter Solem Flack.