4.div: KIL/Hemne – Tydal 3-0 (1-0)

Tydals lag: S.Fremo, V.Græsli, E.Græsli, E.Moslet, G.Kirkvold, T.O.Aas, A.L.Skjefte, T.Aune, S.D.Østby, E.Haarstad.

Innbyttere brukt: R.V.D.Reep, B.Kirkvold

Tydal gikk poengløse av banen etter serieåpninga borte i Hemne på lørdag. Hjemmelaget havnet på en sterk andreplass etter Melhus i fjor, og er et godt lag.

- Sjansestatistikken viste 9-5 i favør KIL/Hemne, så seieren må sies å være fortjent, innrømmer tydalstrener Olav Harry Østby.

Før pause hadde begge lagene sine gode perioder med tilhørende sjanser. Spillemessig jevn omgang, der ei flott heading sørget for hjemmeledelse til pause.

2.omg startet omtrent som første, før Tydal fikk sin beste periode i omgangen. Gode muligheter for Gaute, Simen og Robin ga dessverre ikke uttelling, og da 2-0 kom etter en times spill, virket det hele avgjort.

3-0 kom tre minutter på overtid. Tross tap, det var en god del positive elementer å ta med seg videre. Vi skaper 5 store sjanser på bortebane mot et godt lag, men det må trenes avslutninger, for at poengene skal rulle inn.

Midtstopper E.Græsli var i godt gammelt slag, og regjerte i bakre rekker. Ellers flotte kombinasjoner også offensivt, men hjemmeseieren må sies å være fortjent, sier trener Østby.

Neste match for Tydal er borte mot Strindheim 28. april.

Kvik 2 - 2 Nardo 2 › 15.04.2018 14:00 Orkla 2 3 - 7 Strindheim TF › 15.04.2018 14:00 NTNUI 0 - 2 Røros › 14.04.2018 16:30 Støren 1 - 3 Hitra › 14.04.2018 16:00 KIL/Hemne 3 - 0 Tydal › 14.04.2018 16:00 Meldal 3 - 1 Charlottenlund › 12.04.2018 19:30 (kilde: Fotball.no)