- Dette må være årets kamp i OBOS-ligaen! Med tanke på at 4-2 blir til 5-4 på 14 minutter, sier Eurosports kommentator, Dag Alexander Gamst til Nea Radio.

Han var tilstede og kommenterte kampen som sannsynligvis vil stå igjen som årets høydepunkt på M.U.S Sandskogan Stadion.

Årets kamp: Eurosports kommentator, Dag Alexander Gamst var tilstede da Stjørdals-Blink utførte tidenes snuoperasjon på M.U.S Sandskogan Stadion, og kaller dette årets kamp i OBOS-ligaen. Foto: Privat

Effektivitet fra start

Begge lag var effektive fra start i kveldens kamp, men gjestenes Magnus Grødem scoret de to første målene i løpet av de første 13 minuttene.

Etter 17 minutter blir hjemmelaget tildelt en straffe, som Mads Lillebo satt i mål. Dette ble Lillebos niende mål på hans 10 kamper.

Dette førte til at tomålsscoreren fra Sandnes igjen våknet til liv, og kunne score kampens fineste mål fra førti meter. Grødem økte ledelsen til 1-3 etter kun 24 spilte minutter.

Men håpet skulle ikke være ute, da Sondre Stokke reduserte til 2-3 kun fire minutter etter.

Vikvang og hans gutter kunne dermed gå i garderoben med et tent håp.

Målrik andreomgang

Da andreomgang var seks minutter gammel satt bortelagets Kent Håvard Eriksen sin syvende scoring for sesongen og ledelsen ble økt til 2-4.

Så var det klart for fjorten magiske minutter på M.U.S Stadion Sandskogan. Først reduserte Sander Kartum til 3-4, før kaptein Vegard Fiske utlignet til 4-4.

Snuoperasjonen var komplett, da nittenåringe Karl Martin Rolstad fosset nedover høyresiden, slo ballen inn i Sandes-Ulf sin sekstenmeter som traff en uheldig Christian Landu Landu som satte ballen i eget nett. Dermed endte kampen 5-4 til hjemmelaget på Sandskogan.