Rosenborg skal være enige med HamKam om en avtale for Kjetil Rekdal og Geir Frigård, det melder Hamar Arbeiderblad søndag. Avisen skriver at HamKam skal ha krevd fire millioner i kompensasjon for trenerduoen. Det er fra tidligere kjent at Rekdal i sin kontrakt har en klausul på 400.000 kroner, men Frigård har ingen klausul.

Nea Radio har vært i kontakt med HamKam. Daglig leder i klubben, Bent Svele, skriver til Nea Radio at han ikke har noen kommentar til det i dag. Rosenborg har ikke besvart Nea Radios henvendelse søndag.

53-åringen fra Molde ble sommeren 2020 ansatt som ny hovedtrener i HamKam, og tok laget til Eliteserien etter en suveren seier i OBOS-ligaen denne sesongen. HamKam skrev i desember 2020 under på en kontrakt med den nevnte trenerduoen ut 2022.

Rosenborg inviterte tirsdag til digitalt medlemsmøte førstkommende mandag klokka 19.00, hvor tema for møte er trener skriver klubben. Samme dag skal trenerduoen presenteres etter det TV 2 erfarer.

Styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng. Foto: SUNNIVA M. DANIELSEN / NRK

– Nå skal vi snakke med RBK og prøve å gjøre ferdig de siste tingene, sa Rekdal til Adresseavisen søndag kveld.

På spørsmål om hva det er, svarte 53-åringen at det er små detaljer, og at de må sikre at alt er riktig for begge parter. Blir de enige, så blir han trener for RBK sa Rekdal.