Håndball er tilbake igjen på Norway Cup.

Som eneste trønderske lag skulle Trondheims-laget Rapp forsvare Trøndelags ære, og det gjorde de til gangs. De vant like greit A-sluttspillet i klassen for Jenter 20 år.

Spennende finale

Motstander i finalen var Lillestrøm, et lag de hadde møtt to ganger tidligere i turneringen. Med en seier og ett tap var det duket for en spennende finale.

Lagene fulgte hverandre tett den første omgangen, hele tiden med et lite overtak til trønderne. Til pause var stillingen 11-10.

Best i andre omgang

Fra tribunen ble det i pausen meldt at Rapp er best i andreomgangene. Det er en påstand som står seg etter kampen også, for etter noen jevnspilte minutter i andre omgang fikk Lillestrøm 2 minutters utvisning.

Den muligheten benyttet Rapp til å dra i fra, og så seg deretter aldri tilbake. Til slutt stod jubelen i taket for en fullt fortjent seier 24-18 – og med det endte pokalen opp i Trøndelag.