Nessegutten ble løpende mye etter ball men låg tett med laget slik at Selbu hadde noen utfordringer med å skape de helt store sjansene. Det var uansett ikke noe å si på at hjemmelaget kunne gå til pause med ledelse 1-0 etter en nydelig skåring av Mikael Mogård .

2 omgangen ble noe jevnere i banespillet. Ballklubbens gutter slapp seg ned mange hakk uten at Nessegutten evnet å utligne. Da Selbu fikk en helt riktig straffe midtveis kunne publikum slippe jubelen løs. Straffesparket ble sikkert ekspedert i mål av banens beste Even Moslet.

Etter dette var mye av energien i kampen borte. En fin avslutning av kampen kunne krones med 3-0 av Ola Kosberg. Med dette tok Selbu ett godt steg vekk fra bunnstriden, mens guttene fra Levangerneset fortsatt må jobbe hardt for å holde bunnlagene på trygg avstand.

1-0 33 min Mikael Mogård

2-0 65 min Even Moslet

3-0 90 min Ola Kosberg