Det skulle altså ikke ta hjemmelaget mer enn ett minutt før første målet var i boks. Sogndal fikk styrte som de ville og ga seg ikke før de hadde en komfortabel 3 – 0 ledelse til pause.

Tammere andreomgang

Det skulle ikke bli så mye i andreomgangen å skrive hjem om før i det 88 minutt, det var frispark til Sogndal i farlig posisjon. I det frisparket ble slått, hadde Ranheims målvakt Even Barli blikket festet på ballen og i det han skulle bokse ut traff han Sogndalsspiller Kristoffer Hoven, noe som resulterte i gult kort og straffe. Kristoffer Hoven gikk selv fram til ellevemeteren for å ta straffen og satte den momentant til venstre for Even Barli som gikk i feil retning, dermed enten kampen 4 - 0 til Sogndal.

Ranheim ligger fremdeles på andreplass i OBOS ligaen med 21 poeng, mens Sogndal følger tett på med 19 poeng. Liga leder Tromsø gikk på sitt andre strake tap og leder kun med 3 poeng foran Ranheim. Ranheim tar imot Strømmen hjemme neste mandag.