Som vanlig henger Selbus spillere godt med i 1 omgang. Hadde ikke vært urettferdig om gjestene hadde fått med seg ett par mål inn til pause.

I 2 omgang blir det hjemmelaget som tar over mye av banespillet. Selbu blir løpende mye etter ball og kreftene tar slutt. Lånke utnytter store rom og ett bortelag som går litt opp i limingen. 3 nydelige angrep og en litt heldig skåring på dødball gjør at kampen er kjørt etter 75 minutter da Lånke går opp i 4-0.

En slagen kaptein Håkon Gullbrekken måtte nok en gang tåle ett tap etter en god kamp. I bakgrunnen går Lånke Ultras helt av skaftet med ville seiersscener etter viktig seier mot naboklubben. Foto: Terje Trapnes

Litt tilfeldigheter og ett lånkelag i lykkerus gjør sitt til at Selbu får muligheten til poeng på slutten. Da Lånkes gutter mer eller mindre var på veg til Sportsbaren for en velfortjent feiring så Selbu sitt snitt til ett siste forsøk på og være festbrems. Men en ellers meget god dommer Laugen blåste i fløyta litt for tidlig. 4-3 til Lånke blir stående i historiebøkene.

60 min 1-0 Olaf Lien Skive

65 min 2-0 Kristian Rømo Skille

70 min 3-0 Stefanos Pitharouslis

76 min 4-0 Tom-Rune Hønnås

78 min 4-1 Kristian Aftret Haave

87 min 4-2 Kristian Aftret Haave

90 min 4-3 Håkon Gullbrekken