– Tusen takk for 18 fantastiske år som ansatt i RBK. For en gjeng - så takknemlig for alt æ har opplevd - for alle æ har møtt og alle utfordringer vi har takla sammen. Takk te dokk all ansatte - spillere - Kjernen - supportere- sponsorer - media - og alle fotballvenner alle like viktig…

Med disse ordene på facebookprofilen sin, takker Tove Moe Dyrhaug for seg på Lerkendal etter nesten to tiår i svart-hvit tjeneste - ni av disse som daglig leder.

Under kampen mellom RBK og Lillestrøm sist søndag, ble hun takket av og hedret av laget, som i løpet av hennes tid i klubben har tatt fire seriegull, tre cupgull og hatt fem gruppespill i Europa.

I tillegg ble Rosenborg Kvinner en del av det gode selskap på Toves vakt.

– Jeg har bare gode minner, sier hun til Nea Radio og legger til at det kanskje er på tide å gjøre noe annet etter 18 år på samme arbeidssted.

BLIR SKIPRESIDENT: Tove Moe Dyrhaug ble takket av på Lerkendal etter 18 år i de svart-hvites tjeneste. Foto: Andreas Reitan

Den påtroppende skipresidenten trekker frem kampdagen, på spørsmål om hva som er hennes beste minner i Rosenborg.

– Indrefileten når du jobber i en fotballklubb er trøkket du opplever på kampdagen, og så fikk jeg den avslutninga jeg ønsket meg med seier over Lillestrøm.

Hør intervju med Tove Moe Dyrhaug her: