Det var en meget viktig kamp for Lånke IL mot erkefienden fra Selbu på Sentralbanen mandag kveld. Lånke måtte ha poeng for å kunne avgjøre opprykket selv i siste serierunde. Selbu BK hadde stort sett kun æren å spille for. Men kampen var lenge jevn og med litt marginer kunne det vært SBK som hadde tatt ledelsen. Men Lånke har vært stabile i hele år og det var ikke overraskende at de fikk uttelling bare minutter før pause. Da Selbus gutter i tillegg sover de første minuttene i 2 omgang og Lånke noe enkelt får gå opp i 0-2 så var den største spenningen over. kampen roet seg noe utover i omgangen og det var Lånke som styrte med god kontroll mot seier.

Statistikk:

Selbu BK - Lånke IL 0-2 (0-1)

43 min 0-1 Johannes Belsvik Havdal

47 min 0-2 Johannes Belsvik Havdal

Med poeng i siste kamp mot Neset/Aasgutten på søndag 23 oktober kl 14.00 så er Lånke klare for opprykk til 4 divisjon.