- Nasjonal serie neste! skriver NHF fornøyd på sine hjemmesider.

Kvalifiseringene til Bring- og Lerøyseriene er nemlig ferdigspilt, og regionen konstaterer fornøyd at 13 guttelag og 14 jentelag nå har kvalifisert seg for spill i nasjonal serie.

Kvalifiseringen til Bringserien har blitt gjennomført med to kvalifiseringsrunder. Første kvalifiseringsrunde resulterte i at 5 av våre jentelag og 4 av våre guttelag ble klare for spill i Bringserien. De siste Bringplassene må kjempes for mellom treerne fra første kvalifisering. Lagene ble delt i nye puljer, og de to beste lagene fra hver pulje i ekstrakvalifiseringen fikk de siste plassene.

Følgende lag fra regionen er representert i Bringserien J/G 16.

Gutter (8 lag):

Kolstad Kristiansund Selbu Steinkjer Alta Bodø Charlottenlund Melhus

Jenter (11 lag):

Orkanger Molde Molde HK Elite Sjetne Svolvær Sørreisa Bodø Charlottenlund Klæbu Strindheim Spjelkavik

Bringserien Jenter 16 vil arrangeres med 60 deltakende lag som fordeles i 4 avdelinger med 15 lag i hver avdeling. Disse spiller seriespill over fem runder og de tre best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til nasjonalt sluttspill.

Bringserien Gutter 16 vil arrangeres med 36 deltakende lag som fordeles i 3 avdelinger med 12 lag i hver avdeling. Disse spiller seriespill over fire runder og de fire best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til nasjonalt sluttspill.

(Kilde NHF)