2.divisjon: Orkanger - Selbu 29-29 (18-16)

I en 2.divisjonskamp i håndball spilte Orkanger og Selbu uavgjort 29-29 i Orkanger torsdag kveld. I en jevn og spennende kamp ledet hjemmelaget med to mål til pause og økte til tre rett etter avkast. Selbutrener Gørlin Stokke er spesielt fornøyd med at jentene hennes ikke lot seg stresse, men kom tilbake i kampen og tok et viktig bortepoeng.

- Det ble en tøff og jevn kamp hvor lagene bytter på å ha føringen. Orkanger går til pause med to måls ledelse. Etter pause setter Orkanger det første målet, og de leder med tre. Drekin blir denne gangen ikke stresset, jobber godt videre, og tar ledelsen tilbake når 10 min gjenstår. Derifra og ut koker det i hallen, og Orkanger utligner til 29 - 29 når 1 min og 30 sek gjenstår. Drekin feiler, og Orkanger har matchball, de bruker tiden ut, men drekin står i mot, forteller trener Gørlin.

- I 2.omgang står drekin godt i forsvar. Gledelig var det også å se at vi mange perioder er flinke til spille hverandre gode, og ruller opp til gode sjanser som omsettes i mål.

Selbu: Lena N. Stokke (mål), Marit Johanne Fuglem (mål), Mali I. V. Marstad 9, Ingeborg R. Holt 5, Marit Moen 4, Guri Gullbrekken 5, Trine Welve 2, Synne Dyrhaug 1, Kristin Mosleth 3, Guri Kallar, Malin Moslet, Tuva Dyrdal.

Mali Ingeborg ble kåret til Selbu beste spiller.

Mali Ingeborg Vollan Marstad ble kåret til Selbus beste spiller. Foto: Andreas Reitan

Neste kamp er hjemme mot Nordstrand 18. november.