Coop Midt-Norge har vært en viktig samarbeidspartner for Stjørdals-Blink Fotball i over 30 år, og nå er partene enige om en fornyet avtale for de neste tre årene.

-Vi har inngått en treårsavtale med opsjon på ytterligere tre år, sier markedsansvarlig Stig Eidem i Stjørdals-Blink Fotball. Det er han som på vegne av klubben har jobbet fram avtalen med Sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge, Ann Mari Bade.

Klubben har hatt en avtale med Coop i over 30 år, den gang det het Samvirkelaget i Stjørdal. Med dette er Coop Midt-Norge klubbens eldste samarbeidspartner. Eidem synes det er flott å kunne videreføre samarbeidet som profilerer den lokale Extra butikken i Stjørdal.

-At vi kan få til slike avtaler som denne med Coop Midt-Norge er veldig viktig. De har vært med oss gjennom mange år, og bidrar til å holde treningsavgiften nede for aldersbestemte lag, og er en viktig samarbeidspartner også for A-laget som nå skal spille i OBOS-ligaen, sier Eidem.

Med opprykket til OBOS-ligaen er det duket for mange spennende oppgjør, og ikke minst vil lokaloppgjørene med Ranheim Fotball bli spennende for alle involverte.

-Vi er, og skal være, en betydelig bidragsyter til breddeidretten i hele Midt-Norge. At vi nå også får oppleve Stjørdals-Blink i landets nest øverste divisjon er fantastisk gøy, sier Ann Mari Bade.

I avtalen som gir Coop Midt-Norge tittelen «Gullsponsor» er det blant annet enighet om profilering på spillerdrakter, og arenareklame ved den nye banen i Stjørdal.

-For å gjøre ekstra stas på klubben etter opprykket vil vi i Coop Midt-Norge blant annet gi bort 500 balkongflagg til supporterne før seriestart. Med dette håper vi å skape litt Extra engasjement, og la byen farges i klubbfargene på kampdager, sier Bade, som legger til at de vil komme med mer informasjon om utdeling av flagg når det nærmer seg seriestart.

Eidem sier det har vært stor interesse rundt disse supporterflaggene, og gleder seg til å se Stjørdal bade i klubbens farger gjennom hele sesongen.