Tove Moe Dyrhaug med oppriktig budskap på RBKs hjemmesider:

Hverdagen er dramatisk endret for alle. Akkurat nå er liv og helse mye viktigere enn fotball.

Krisen vi alle opplever har også påvirket Rosenborg. På onsdag permitterte klubben 39 ansatte. Det var en tung dag som leder for Rosenborg, men akkurat nå har fotballen stoppet opp og flere i klubben har ikke arbeidsoppgaver.

Etter planen skal fotballen starte opp igjen med fellestreninger i april og seriestart i mai. Men det er fremdeles usikkert om det blir realiteten. Vi må være forberedt på ytterligere utsettelser.

Når det er sagt er det ingen tvil om hva et samlet fotball-Norge ønsker: Eliteserien 2020 skal gjennomføres. Vi er i kontinuerlig dialog med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og de andre klubbene om hvordan vi skal forholde oss i denne situasjonen.

Vi ber om forståelse for at vi foreløpig ikke har alle svarene på spørsmål fra våre supportere. Straks bildet er klarere og vi har noe mer konkret, lover vi å gå ut med informasjon, spesielt til de som har sesongkort til årets serie.

Men akkurat nå er fotball og terminlista mindre viktig. Det viktigste er at hver og en av oss gjør det vi kan for å unngå spredning av viruset.

Følg rådene fra helsemyndigheter og regjering – det er den mest effektive måten for oss å komme tilbake til normal hverdag.

Jeg gleder meg veldig til vi alle kan samles på Lerkendal igjen.

Inntil da – ta vare på deg selv og på hverandre. Dette klarer vi sammen!

Med vennlig hilsen!

Tove Moe Dyrhaug