Den 13. juli bekreftet Stjørdals-Blink at de hadde kommet til enighet med spillerne om lønnskutt. Samtidig bekreftet klubben at tre av deres spillere var ferdig i klubben.

En av de var venstrevingen med over 200 kamper for klubben, Sondre Hopmark Stokke.

Nå ser alt ut til at 30-åringen havner hos rivalen i sør.

– Det er en spiller vi ser på, bekrefter prestasjonsutvikler i Ranheim, Tarjei Smågesjø, til Nidaros som meldte først om saken. Hopmark Stokke debuterte for de røde helt tilbake i 2010, før han i 2013 dro til Strindheim. Siden 2015 har venstrevingen vært en viktig brikke i Blink-laget, et lag som denne sesongen har slitt stort økonomisk.

– Situasjonen der er prekær og vi har hatt et godt samarbeid med Blink over mange år, men nå er situasjonen snudd på hodet. Gode trønderske spillere trenger jobb og det må vi vurdere, sier Smågesjø videre til avisen.

LES HELE SAKEN:Klubben unngår konkurs etter enighet med spillerne

Lokaloppgjør i vente

Mandag får Stjørdals-Blink besøk av Bryne i Sandskogan, en viktig kamp for trønderne, da de for øyeblikket ligger sist på tabellen. For Ranheims del blir det mandag en tur til hovedstaden, hvor de spiller kamp mot KFUM Oslo på Ekeberg mandag kveld.

Begge kampene har kampstart klokken 18.00 mandag kveld. Søndag møtes Stjørdals-Blink og Ranheim til lokaloppgjør på Ranheim. Oppgjøret finner sted kun en dag før overgangsvinduet åpner.