Etter en jevnspilt første halvtime var det etter hvert Selbu som tok fullstendig over kampen. Nikolai Valli var i storform etter ferien og kunne innkassere ett ekte "hat-trick" i løpet av 9 minutter.

Må sies at Selbu slapp seg noe ned i 2 omgangen , men det var langt fra ufortjent at Tom Erik Engan kunne pynte på resultatet til 5-0 på slutten. Det var en fin kamp og all honnør til ett velspillende og fair Egge som gjorde sitt til å skape god breddefotballstemning. God tone mellom spillere og dommer under hele kampen. Med dette klatret SBK opp til en 5 plass på tabellen og tok med det ett langt steg vekk fra bunnstriden. Kampens beste spiller må denne gang bli Erlend Lysø. med ekstrem hurtighet og ro med ballen hadde han full kontroll på Egges angrepsspillere.

Selbu BK - Egge IL 5-0 (3-0)

30 min 1-0 Nikolai Valli

32 min 2-0 Nikolai Valli

39 min 3-0 Nikolai Valli

76 min 4-0 Tom Erik Engan

83 min 5-0 Tom Erik Engan