Franklin Nyenetue fra Stjørdal sitter på benken under kveldens Rosenborg-kamp mot Viking og kan få sin debut i Eliteserien.

Spissen har bøttet inn mål for Rosenborg 2, har skrevet proffkontrakt med klubben og blir nå belønnet av Henriksen med en plass i kamptroppen.

Roar Vikvang, hovedtrener for Stjørdals-Blink synes det er meget gledelig at han får sjansen.

- Jeg kjenner han godt og har fulgt han lenge. Jeg har vært trener for broren hans og har kjent til spilleren siden han var 5-6 år. Han er hurtig, har x-factor og gode avslutningsferdigheter. Det at han er venstrebeint og kan bekle flere offensive roller gjør han verdifull.

- Han har med seg en helt spesiell fysikk, siden han er meget sterk i forhold til kroppsvekta og har et svært lavt tyngdepunkt.

Roar Vikvang reagerte med glede da han fikk høre at Nyenetue var i troppen. Foto: Henrik Einangshaug

- Det ruller godt for Stjørdals-fotballen for tida?

- Jada, det er det ikke noe å si på. Det har jo gått bra også for vår del de siste tre kampene. Jeg håper at det gir inspirasjon til unge fotballspillere i Værnesregionen.

- Det vises for tida at det er mulig. Vi har mange lokale i a-stallen vår også har man Williams og Tromsdal i Ranheim. Dessuten har vi mange akademispillere i Rosenborg og spillere i akademiene til Bodø Glimt og Lillestrøm.

- Jeg tror dette er en konsekvens av at det har vært et godt miljø for fotball på Stjørdal i flere år.